Xive Frialt tandheelkundige implantaten

Gemoedsrust — in de praktijk en daarbuiten

Het systeem is tot stand gekomen in een baanbrekende samenwerking tussen clinici en de industrie.

Ervaring en innovatie kwamen samen met één doel voor ogen: een implantaatsysteem creëren dat even eenvoudig te gebruiken als efficiënt is. Om tandheelkundige professionals en hun patiënten betrouwbaarheid en gemoedsrust te bieden.

Het Xive-idee
Volledige herstelmogelijkheden voor elke patiënt en een efficiëntere manier van werken zijn slechts twee van de voordelen van Xive. Toch werken veel belangrijke functies samen om een ​​perfecte mix van voordelen te creëren.

  • Protheses die eenvoudig te gebruiken en veelzijdig zijn

Xive zorgt voor veelzijdigheid op implantaat- en abutmentniveau en alle indicaties kunnen onmiddellijk worden hersteld. Alle eigenschappen zijn zelfsturend en componenten zijn kleurgecodeerd of met een laser gemarkeerd om behandelingen te vereenvoudigen.

  • Snelle botvorming en vroege osseo-integratie

Het gestraalde en bij hoge temperatuur geëtste oppervlak maximaliseert het contact tussen bot en implantaat. Dit versnelt de botvorming op het oppervlak van het implantaat.

  • Primaire stabiliteit is hoog in alle soorten bot

Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een gepatenteerde combinatie van een botspecifiek preparatieprotocol en een botcondenserend schroefdraadontwerp.

  • Behoud van zowel harde als zachte weefsels

Xive bevat een platform-switching-optie. Dit verbetert het behoud van kristalbot en biedt gunstige omstandigheden voor de groei van zacht weefsel.

Er moeten meer patiënten worden behandeld.
Xive's unieke, doelgerichte oplossingen stellen u in staat snellere behandelingen uit te voeren met een grotere voorspelbaarheid, met onmiddellijke behandelingen en efficiënte workflows. Met een enkel implantaatsysteem kunt u complexe indicaties aan en tegelijkertijd uw dagelijkse routine effectief afdekken.

Chirurgische vaardigheden

  • Door een stapsgewijs chirurgisch protocol is plaatsing intuïtief en eenvoudig. Restauraties die direct belast worden en een hoge primaire stabiliteit hebben
  • De grootte en diameter van de implantaten maken plaatsing bij specifieke indicaties mogelijk, terwijl uitgebreide botvergroting wordt vermeden.

Prothetisch aanpassingsvermogen

  • Er zijn therapeutische opties op abutment- en implantaatniveau beschikbaar met trans- en subgingivale implantaatontwerpen.
  • Er zijn tal van therapeutische opties beschikbaar, zowel tijdelijk als permanent.
  • Met verwisselbare prothetische abutments kunt u de breedte van uw platformschakelaar aanpassen.
  • Onmiddellijke laadbehandelingsoplossingen die zowel kosteneffectief als tijdbesparend zijn.

Titanium-implantaten versus zirkoniumoxide-implantaten